Dit zijn de voordelen van een Hikvision intercom

Dit zijn de voordelen van een Hikvision intercom

Ben je op zoek naar een goede intercom, dan is de Hikvision intercom misschien wel wat voor jou! Bij JD Secure bieden we deze intercoms met speaker en camera aan. Je leest in dit artikel wat de voordelen zijn van een Hikvision intercom!

Een deurbel met intercom heeft een speaker en een camera. Zo heb je de mogelijkheid om direct te communiceren met wie er voor je deur staat. Via de two-way audio kun je direct praten met de persoon voor je deur en zie je via de camera wie het is. Zo beslis je meteen of je iemand toegang wil verlenen tot je pand, of juist niet. Met een simpele druk op de knop gaat de deur of poort open. En omdat dit alles op afstand mogelijk is, hoef je er niet eens voor thuis of op de zaak te zijn!

Een intercomsysteem bestaat vaak uit een buitenpost en een binnenpost. De buitenpost wordt meestal op een (voor)deur of poort gemonteerd. Als hier wordt aangebeld, dan komt er een melding binnen op de binnenpost. Gebruik je een intercom van Hikvision, dan komt die melding ook binnen via een app. Met deze bijbehorende app sta je niet alleen vanaf je pand, maar overal ter wereld in contact met je intercomsysteem. Wordt er aangebeld, dan krijg je dus meteen een melding op je telefoon. Vanuit de app communiceer je met de persoon voor je deur en/of poort. Ook neemt het systeem automatisch beelden op. Heb je dus een oproep gemist of gebeurde er iets voor je deur/poort, dan kun je achteraf bekijken. Ook zijn de beelden ’s nachts helder. Handig!

Intercom van Hikvision: de voordelen op rij

Bij JD Secure werken we met de intercomsystemen van Hikvision. We vertellen je graag nog even puntsgewijs waarom we dat doen:

  • De camerakwaliteit is van het hoogste niveau. Haarscherpe beelden, ook in de nacht.
  • Zuivere two-way audio (terugspreekfunctie): direct praten met de persoon voor je deur.
  • Live meekijken via een app, waar je ook bent.
  • Meteen een melding op je telefoon als er wordt aangebeld.
  • Het systeem neemt de beelden automatisch op, zodat je dit nog kunt terugkijken.
  • Te koppelen met de Hikvision beveiligingscamera’s.

De juiste beveiliging voor jouw bedrijf

Ben je op zoek naar de juiste beveiliging voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op! Onze beveiligingsadviseurs vertellen je graag over de mogelijkheden voor camerasystemen, intercom en alarmsystemen voor je bedrijf. Ook bieden wij andere beveiligingsopties, zoals 3M veiligheidsfolie tegen schade en inbraak.

Dit zijn de voordelen van een Hikvision intercom

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Offerte aanvraag

Bereken meteen uw kosten

START MIJN BEREKENING

0$

Bedankt voor uw offerte aanvraag, we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

In welke categorie valt u?

Zakelijk

Particulier

Maak een keuze om verder te gaan

Welk type object?

Comercieel

Industrieel

Kantoor

Maak een keuze om verder te gaan

Hoeveel m2 perceel?

0-100 m2

100-300 m2

300-500 m2

>500m2

Maak een keuze om verder te gaan

Waar wenst u zicht op?

Begane grond

1e verdieping

2e verdieping

Maak een keuze om verder te gaan

Uw beveiligingssysteem heeft u al vanaf:

Pakket prijs vanaf:

OmschrijvingInformatieKwantiteitPrijs
korting :
Totaal :