Intercom

JD Secure biedt naast camera- en alarmsystemen ook oplossingen voor intercoms.

Een veilig gevoel

Communicatie op afstand

Overal en altijd toezicht

Deurbel met intercom

Altijd zien wie er voor de deur staat? Een deurbel met intercom heeft een speaker en een camera, zodat u op elk moment en vanaf iedere plek op de wereld ziet en wat er voor je deur gaande is. Zodra er wordt aangebeld, ontvangt u een melding op uw telefoon en is het dankzij de geïntegreerde terugspreekfunctie mogelijk om te communiceren met de persoon voor de deur. Ook neemt het systeem automatisch voor je op wat er voor je deur gebeurt, zodat u dit later nog kunt terugkijken.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Speciaal ontworpen thermische tablets

Thermische tablets zijn speciaal ontworpen voor het detecteren van temperaturen op huidoppervlaktes om een snelle, veilige en efficiënte (initiële) screening te bieden in openbare ruimtes. Met andere woorden: met een thermische tablet bij de ingang van uw bedrijfspand kunt u snel een verhoging in temperatuur bij iemand opmeten via screening van het voorhoofd. Is de temperatuur te hoog, bijvoorbeeld door koorts(verschijnselen), dan krijgt u automatisch een seintje. Ook kan het systeem detecteren of iemand wel of niet een mondkapje draagt. De bezoeker krijgt meteen feedback vanuit de thermografische tablet.

De productsoorten

De oplossing die wij vanuit JD Secure bieden telt meerdere productsoorten en een brede selectie van toepassingen. Het systeem is gebaseerd op thermografische technologie en kent een temperatuurbereik van 30-45°C, met een nauwkeurigheid van ±0.5°C.

085 1302750

info@jdsecure.nl

Demmersweg 36
7556 BN Hengelo

Ma – Zat: 8:00 – 18:00
Zondag: Gesloten

Beveiliging staat bij ons op één. Dat vinden onze klanten fijn. Dat merk je!

Offerte aanvraag