Demmersweg 36, 7556 BN, Hengelo

Wat is 3M veiligheidsfolie en wanneer kies je hiervoor?

Wat is 3M veiligheidsfolie en wanneer kies je hiervoor?

Wist je dat je de ramen van je bedrijf met veiligheidsfolie kunt beschermen tegen inbraak, vandalisme en ongelukken? JD Secure werkt met 3M veiligheidsfolie om jouw pand optimaal te beveiligen! Hoe dat werkt en wanneer je kiest voor 3M veiligheidsfolie, lees je hier.

Als je je pand gaat beveiligen, dan denk je natuurlijk aan camerasystemen, intercom en alarmsystemen. Met een goed camerasysteem beveilig je je pand, kun je overal ter wereld live meekijken en zie je real-time wat er rondom je pand gaande is. Is er een (verdachte) activiteit, dan krijg je daar melding van. Met een intercom kun je – ook als je er niet bent – praten met wie er voor je deur staat en met een alarmsysteem beveilig je je pand tegen indringers. Maar wist je dat je je ramen zelf ook goed kunt beveiligen tegen inbraak? Dat doe je met speciale veiligheidsfolie. Het fijne hieraan is is dat je je glas niet hoeft te vervangen voor veiligheidsglas. Veiligheidsfolie voor je ramen is dus een efficiĆ«nte en goedkopere oplossing om bestaande ramen te upgraden zodat ze zorgen voor een hogere veiligheid en extra bescherming tegen inbrekers.

3M veiligheidsfolie

JD Secure werkt met de veiligheidsfolie van het merk 3M. Deze raamfolie is niet alleen anti-inbraak, maar ook tegen vandalisme en ongelukken. Ook zorgt deze veiligheidsfolie er voor dat er geen UV-stralen worden doorgelaten en zijn je ramen – en dat wat erachter staat – beschermd tegen zwaar weer. Het glas kan namelijk niet breken met de veiligheidsfolie erop, dus het zal bijvoorbeeld niet naar binnen regenen.

Bij inbraak werkt het als volgt. Een potentiƫle inbreker die via het raam naar binnen wil komen, zal het raam kapot willen maken. De veiligheidsfolie van 3M voorkomt dat het glas gemakkelijk breekt. En als het dan toch breekt, dan valt het glas niet uit elkaar door de folie. Dit werkt natuurlijk belemmerend voor een inbreker. 3M veiligheidsfolie beschermt je bedrijf en voorkomt daarbij dus onderbreking van je bedrijfsactiviteiten. Win-win!

Wil je 3M veiligheidsfolie? Neem dan contact met ons op! Onze beveiligingsadviseurs nemen de opties graag met je door.

Wat is 3M veiligheidsfolie en wanneer kies je hiervoor?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Offerte aanvraag

Bereken meteen uw kosten

START MIJN BEREKENING

0$

Bedankt voor uw offerte aanvraag, we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

In welke categorie valt u?

Zakelijk

Particulier

Maak een keuze om verder te gaan

Welk type object?

Comercieel

Industrieel

Kantoor

Maak een keuze om verder te gaan

Hoeveel m2 perceel?

0-100 m2

100-300 m2

300-500 m2

>500m2

Maak een keuze om verder te gaan

Waar wenst u zicht op?

Begane grond

1e verdieping

2e verdieping

Maak een keuze om verder te gaan

Uw beveiligingssysteem heeft u al vanaf:

Pakket prijs vanaf:

OmschrijvingInformatieKwantiteitPrijs
korting :
Totaal :