Demmersweg 36, 7556 BN, Hengelo

Alarmsysteem kiezen: waar je op moet letten

Alarmsysteem kiezen: waar je op moet letten

Er zijn een aantal factoren waar je rekening mee kunt houden bij het uitzoeken van een alarmsysteem. In dit artikel lees je waar je op moet letten als je een alarmsysteem voor je woning, bedrijfslocatie of opslag kiest!

Bij een alarmsysteem kun je bijvoorbeeld denken aan slimme bewegingsdetectoren, omgevingsdetectoren en andere slimme apparaten. Het is een goede aanvulling op een cameraysteem. Vaak gaat een camerasysteem hand in hand met een alarmsysteem. Maar waar moet je op letten als je een alarmsysteem uitzoekt? Onze beveiligingsadviseurs denken ook graag mee. Neem contact met ons op bij vragen of advies!

 • Draadloos of bekabeld: waar kies jij voor?
  Wil je een draadloos alarmsysteem of een bekabeld alarmsysteem? Met andere woorden: hoe krijgt je alarmsysteem z’n voeding? Ga je voor een bekabeld alarmsysteem of kies je voor een draadloze variant op accu? Of wil je een combinatie hiervan?
  Draadloze alarmsystemen draaien op accu’s die je zo nu en dan moet opladen. De meeste sensoren zijn draadloos en zul je zo nu en dan moeten opladen. Het voordeel hiervan is is dat je flexibel bent in wáár je het alarmsysteem plaatst. Het enige waar je dan nog rekening mee moet houden, is hoever je internetverbinding reikt. Afhankelijk van het alarmsysteem en hoe intensief je deze gebruikt, moet je hem wekelijks tot maandelijks of jaarlijks opladen.
  Met alarmsystemen die op vaste stroom werken heb je natuurlijk geen ‘gedoe’ met opladen, maar hierbij ben je wel vaak beperkt in waar je je gekozen alarmsysteem plaatst.
 • Waar moet het alarmsysteem voor dienen?
  Wil je graag sensoren of bewegingsdetectoren om de boel in de gaten te houden, of gaat ’t om een ander soort veiligheid en wil je (slimme) rook- en CO2melders? Bedenk eerst wát je wil met je alarmsysteem en pas dan wat er nodig is. Onze experts kennen ’t volledige assortiment alarmsystemen en bewakingscamera’s en helpen hier graag bij. Maatwerk is mogelijk!
 • Hoe wil je de alarmsystemen aansturen/inzien?
  Is dat via een app, of moet er ook een (luxe) afstandsbediening bij? Bedenk wat voor jou of je bedrijf prettig werkt.

JD Secure tipt: Hikvision AX PRO

Wil je een optimaal alarmsysteem in huis, bedrijf of opslag halen? JD Secure tipt jou dan de alarmsystemen van Hikvision AX PRO. Zij bieden bewegingsdetectors met of zonder camera, deurcontacten, rookmelders, paniekknoppen, sirenes en nog veel meer om allemaal (draadloos) te koppelen. Onze beveiligingsadviseurs komen dit graag naar wens bij jou installeren. Interesse of advies nodig? Wij helpen je graag. Neem contact met ons op!

Alarmsysteem kiezen: waar je op moet letten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Offerte aanvraag

Bereken meteen uw kosten

START MIJN BEREKENING

0$

Bedankt voor uw offerte aanvraag, we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

In welke categorie valt u?

Zakelijk

Particulier

Maak een keuze om verder te gaan

Welk type object?

Comercieel

Industrieel

Kantoor

Maak een keuze om verder te gaan

Hoeveel m2 perceel?

0-100 m2

100-300 m2

300-500 m2

>500m2

Maak een keuze om verder te gaan

Waar wenst u zicht op?

Begane grond

1e verdieping

2e verdieping

Maak een keuze om verder te gaan

Uw beveiligingssysteem heeft u al vanaf:

Pakket prijs vanaf:

OmschrijvingInformatieKwantiteitPrijs
korting :
Totaal :