Wat is een BORG-certificaat (en waarom is dit belangrijk)?

Wat is een BORG-certificaat (en waarom is dit belangrijk)?

Je wil natuurlijk je bedrijf, je woning of je opslag goed beveiligen tegen inbraak. JD Secure is een BORG-gecertificeerd bedrijf. Lees hier wat een BORG-certificaat is en waarom dit zo belangrijk is!

Je wil het liever niet nodig hebben, maar inbraakbeveiliging is erg belangrijk. In Twente is er een toename van inbraken en ook in andere delen van het land wordt inbraak vaker gemeld. Diefstal van goederen komt helaas zowel bij woningen als bij bedrijven (waaronder opslag) voor. Dit is de reden dat goede beveiliging van je woning/bedrijfspand zo belangrijk is.

Ga je deze zomer op vakantie? Lees hier hoe je met een veilig gevoel (en een goed beveiligd pand) op reis kunt.

JD Secure: BORG-gecertificeerd bedrijf

JD Secure biedt de juiste beveiliging tegen diefstal en inbraak. En, ook niet onbelangrijk: wij zijn een BORG-gecertificeerd bedrijf. Dat betekent dat wij een erkend beveiligingsbedrijf zijn. Naast dat jij de juiste beveiligingsmaatregelen op en om je pand krijgt, krijg je ook een BORG-certificaat.

Een BORG-certificaat is een document waarmee je kunt bewijzen dat je bedrijf, woning of opslag goed beveiligd is tegen inbraak en diefstal.

BORG-certificaat voor de verzekering

Het hebben van een BORG-certificaat is voornamelijk belangrijk voor de verzekering. Hiermee kun je namelijk aantonen dat je aan de beveiligingseisen voldoet. Dat maakt dat je pand goed beveiligd is tegen inbraak, en hiermee kun je – afhankelijk van de gekozen verzekeraar – korting krijgen op je inboedelverzekering. Daarmee bespaar je dus op je maandelijkse lasten van de verzekering. Een win-win situatie!

Aanvragen van een BORG-certificaat

Wil je je bedrijf, woning of opslag goed beveiligen en een BORG-certificaat aanvragen? Neem dan contact met ons op! Een beveiligingsadviseur gaat met je in gesprek om jouw vastgoed te voorzien van de juiste beveiliging, zodat je een BORG-certificering kunt krijgen.

Naast alarmsystemen, biedt JD Secure ook cameraystemen, intercom en automatisering van de poort. Maatwerk? Ook daarvoor kun je bij ons terecht! We luisteren graag jouw wensen en vertalen dat naar een passend plan.

Wat is een BORG-certificaat (en waarom is dit zo belangrijk)?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Offerte aanvraag

Bereken meteen uw kosten

START MIJN BEREKENING

0$

Bedankt voor uw offerte aanvraag, we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

In welke categorie valt u?

Zakelijk

Particulier

Maak een keuze om verder te gaan

Welk type object?

Comercieel

Industrieel

Kantoor

Maak een keuze om verder te gaan

Hoeveel m2 perceel?

0-100 m2

100-300 m2

300-500 m2

>500m2

Maak een keuze om verder te gaan

Waar wenst u zicht op?

Begane grond

1e verdieping

2e verdieping

Maak een keuze om verder te gaan

Uw beveiligingssysteem heeft u al vanaf:

Pakket prijs vanaf:

OmschrijvingInformatieKwantiteitPrijs
korting :
Totaal :